Unieke Valentijnsactie!!!

Trouwen op de Veluwe bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers op de Veluwe die o.a. actief zijn in de trouwbranche. Dit najaar willen we als team van Trouwen op de Veluwe graag belangeloos een fantastische dag organiseren voor een bijzonder stel mensen!

Hiervoor zijn we op zoek naar een bruidspaar uit de regio. Niet zómaar een bruidspaar, maar een koppel dat het verdient om in het zonnetje gezet te worden, zelf geen middelen en/of mogelijkheden heeft voor een mooie dag, óf bijvoorbeeld een echtpaar dat al getrouwd ìs maar, om wat voor reden dan ook, toen geen mooie & blije bruiloft heeft gehad.

Als je een koppel bent, of een (a.s.) echtpaar kent die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen, mail dan je verhaal naar: info@trouwenopdeveluwe.nl. Vermeld daarbij in elk geval de volgende gegevens: jullie naam, leeftijd, woonplaats en de reden waar om juist júllie de mensen zijn die we zoeken.

Bakkerij Schuld, Juwelier Mieke’s Sieraderie, de Bruidstuin, Schootbrugge Mannenmode, Met heel je hart-trouwambtenaar, Pulcher Photography, Beautysalon Sharon, Pinkster Residence Bruidssuite, Fruittuin Verbeek, Your DVD maker, Joyce Bloembinderij & BPM Marriage Show zullen sámen zorg dragen voor een ultieme trouwdag voor het winnende bruidspaar. Reageer vóór 18 februari a.s.! 

Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De uitslag wordt vervolgens bekendgemaakt via de lokale kranten en de site www.trouwenopdeveluwe.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *