Trouwkostuums

Schootbrugge Mannenmode

Schootbrugge Mannenmode is sinds jaar en dag gespecialiseerd in trouwkostuums. De specifieke merken voor de trouwkostuums zijn Wivorst en CosSmo. Standaard is er een grote collectie trouwkostuums aanwezig die elk seizoen weer een aantal keer aangevuld wordt met een nieuwe collectie, zodat je het hele jaar door een mooie wisselende trouwcollectie hebt. CosSmo is een Belgische ontwerper die veelal met bijzondere Italiaanse stoffen werkt. Dit komt volledig tot zijn recht in de collectie trouwkostuums.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid bij Wilvorst een kostuum te laten maken die aan uw wensen voldoet. U heeft hier keuze uit  verschillende modelen, stoffen en dessins zodat u het een persoonlijk tintje kunt geven. De normale levertijd is hierbij circa 8 weken.

Wilt u echt eens iets anders? Schootbrugge Mannenmode heeft de mogelijkheid om uw trouwkostuum op uw lijf op te meten en samen met u uw kostuum te ontwerpen. U bepaalt zelf de stof, kleuren, materialen, voering, stiksels, knopen, het model etcetera. Het trouwkostuum wordt speciaal voor uw lichaam gemaakt en ontworpen zodat het een volledig eigen ontwerp is. Bijna alles is hierbij mogelijk en het kostuum zal als een 2e huis passen. De levertijd van dit seciaal voor u op maat gemaakte kostuum ligt tussen de 5 en 7 weken.

Uw trouwkostuum wordt, voor u het ophaalt voor uw mooiste dag, nog helemaal geperst, het overhemd wordt netjes gestreken en alles word keurig netjes klaargemaakt en in een stofvrije hoes voor u klaar gehangen, zodat u het kant en klaar mee kunt nemen en er thuis niets meer aan hoeft te doen.

Het verkoopteam van Schootbrugge Mannenmode zal u graag adviseren bij het maken van uw keuze. U kunt altijd even langskomen of een afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie/thee u laten informeren over de vele mogelijkheden die Schootbrugge Mannenmode u biedt.

Contactgegevens
Schootbrugge Mannenmode
Zuiderzeestraatweg 162
8096 CE Oldebroek

Tel: (0525) 63 33 93
www.vandeschootbrugge.nl
vandeschootbrugge@planet.nl