Evert Jan & Rosanne winnen volledig verzorgde trouwdag

Ondernemerscollectief ‘Trouwen Op De Veluwe’ bundelt diensten in ‘Valentijnsactie’
Tranen van geluk rolden er over de wangen van Rosanne Landman na het openmaken van de enveloppe. Een vertegenwoordiging van ondernemers van het collectief ‘Trouwen Op De Veluwe’ kwam de cheque overhandigen aan het bruidspaar-in-spe.
foto: Alieda Bosma‘Niet zomaar een bruidspaar, maar een koppel dat het verdient om in het zonnetje gezet te worden, zelf geen middelen en/of mogelijkheden heeft voor een mooie dag, of bijvoorbeeld een echtpaar dat al getrouwd is, maar om wat voor reden dan ook, toeng een mooie & blije bruiloft heeft gehad.’ Dit was de voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze actie. Moeder Landman schreef een lange mail na aanleiding van de Valentijnsactie die eerder dit jaar in diverse media stond. De jury heeft een moeilijke keuze gehad uit meer dan 30 inzendingen, maar uiteindelijk kwam de mail van dit bruidspaar als winnend uit de bus.
‘Cheque ter waarde van 15.000 euro voor een volledig verzorgde trouwdag op 11 oktober 2012’ is de tekst die prijkt bovenaan de cheque die inmiddels een mooie plek heeft gekregen in de huiskamer. Door de input van alle vertegenwoordigde ondernemers gaat het bruidspaar een fantastische trouwdag tegemoet: van trouwjurk, trouwpak, make-up, kapper, sfeervolle locatie, bloemen, ringen, fotoshoot, videoregistratie, high-tea en een kleine huwelijksreis… aan werkelijk alles is gedacht!
Het bruidspaar heeft een half jaar de tijd en gelegenheid om op advies van de deelnemende bedrijven hun bruiloft voor te bereiden, zodat ze met hun daggasten een fantastische trouwdag gaan beleven.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zEPfXOrvhYk]
Video door Erik Stijf / Your DVDMaker
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BbdFRjzUh5k&list=UUEBeDPgugykNr0t3LvMAGXg&index=8&feature=plcp]
Video door Arno van Elst / Locourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *