Fotografie

PULCHER Photography – Bruidsfotografie met Passie!

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Pulcher betekent ‘mooi’ in het Latijn. En dat is wat ik wil bereiken: één van de mooiste dagen van jullie leven prachtig vastleggen op beeld, met als resultaat een fantastisch trouwalbum. Ik maak gebruik van een unieke manier van inplakken waardoor jullie trouwalbum zich absoluut onderscheidt van de doorsnee trouwalbums!

Mijn stijl van fotograferen is ‘jong, fris en hip’! Lekker ontspannen, vrolijk, persoonlijk en met oog voor details. En natuurlijk een tikje humor erbij, want jullie bruiloft is een fantastische en vrolijke dag, en dat moet absoluut terug te zien zijn op de foto’s!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met mij op via e-mail of telefoon. Dan ontvangen jullie binnen enkele werkdagen een uitgebreide offertemap thuis!

Een vrijblijvende afspraak maken kan natuurlijk ook. Een trouwreportage is maatwerk, voor ieder budget is er wat wils en ik ga daarom ook graag een persoonlijk gesprek met jullie aan om jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken!

Contactgegevens
Gerjanne Immeker
Zuiderzeestraatweg 549
8091 CP Wezep

Tel: (06) 23 81 92 13
info@fotografiemetpassie.nl
http://www.fotografiemetpassie.nl/