Blog Evert Jan & Rosanne: trouwjurken passen!

Het winnende bruidspaar van de Valentijnsactie van ‘Trouwen op de Veluwe’ houdt speciaal voor deze website een blog bij. Lees mee met de voorbereidingen op hun mooiste dag!

De Bruidstuin – trouwjurken

Wanneer: zaterdag 7 april 2012
Locatie: De Bruidstuin, Elburg
Geholpen door: José Fijn
Met wie: mijn eigen moeder, mijn goede vriendin, mijn schoonmoeder en schoonzussen!

Zaterdag was het zo ver: de trouwjurk uitzoeken. Met de dames op stap richting Elburg. 

We hebben een gezellige ochtend gehad bij De Bruidstuin. Met een kopje koffie/thee toekijken naar alle jurken die de winkel vulden. Keuze genoeg!!!

Maar dan het moment, welke jurk staat ook echt….. We zijn begonnen met een schoentje. Ik loop dagelijks gewoon op een platte schoen dus een hele sexy hoge hak gaat het niet worden. Maar zelfs in schoenen is er zoveel keuze. Ik heb me laten verrassen door José Fijn.

En dan de jurk!!!! Met een kledingrek de winkel door en op zoek naar DE jurk. Heel leuk om dan alle reacties te zien van de dames die mee waren. Het rekje was al snel vol. Dus eerst maar eens even passen. De eerste jurk was al helemaal mooi. Maar die is het niet geworden……

Wat denken jullie?? Hoe zal ik er uit gaan zien?? Reageer!

In de zomer mag ik terugkomen bij De Bruidstuin om de jurk helemaal passend te maken. Het was echt super leuk!!! Laat het maar snel 11 oktober zijn. Ik ben ook wel heel erg benieuwd hoe Evert Jan mijn jurk gaat vinden. De jurk blijft nog geheim!

O ja, ik ben weer blond….. Op de foto’s zie je mij met donker haar, maar ik wil graag trouwen in mijn eigen kleur! Hou de site in de gaten en lees meer over ons!

De volgende stap….. Misschien wel de locatie bekijken. Of de mannen in een pak.

Liefs, Rosanne Landman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *