Blog Evert Jan & Rosanne: Rosanne naar Dutch Hair!

Datum: 3 oktober 2012
Locatie: Dutch Hair (Nunspeet)
Haar & make-up door: Cor Bouw
Wie: Rosanne & Jorien Mulder

Hair en make-up, dat maakt het af!

Woensdag was het zo ver. Een heelrijk ochtendje tuttelen bij de kapper. Genieten!!! Nadat we in maart de prijs overhandigd hebben gekregen, heb ik mijn haar laten groeien. Zo kon de kapper helemaal zijn gang gaan. Met iets meer lengte kan je toch meer. Woensdagochtend van huis vertrokken zonder make-up en haarlak. Dat was wel even kaal…

Ik had op internet gekeken of ik een leuk bruidskapsel kon vinden maar dat was mij niet gelukt. Het is Cor wel gelukt! Ik ben super blij met mijn kapsel! Stap 1 gelukt: mijn haren.

Stap 2: make-up. Van mijzelf heb ik best kleine oogjes. Daarom vond ik het belangrijk om hier mee aan de slag te gaan. Handige tips en trucs heb ik meegekregen voor thuis, om zo ook zelf mijn ogen meer te laten spreken. Het was een echte verwen ochtend!

Zin in donderdag!!

Liefs,
Rosanne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *