29 juni 2011 | Feestelijke lancering Trouwen op de Veluwe!

Op woensdag 29 juni vond de feestelijke en bijzondere websitelancering plaats van het nieuwe trouwplatform Trouwen op de Veluwe!

(sfeerimpressie gemaakt door Your DVD Maker)
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=O-6x5zBHrUA&w=560&h=315]

Het bruidspaar Maarten & Sharon trad op 7 verschillende Veluwse plaatsen in het openbaar en onaangekondigd ‘in het huwelijk’ (Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Epe en Wezep). Een ludieke start van dit nieuwe Veluwse trouwplatform!

Achtervolgd door verschillende cameraploegen en fotografen trokken de huwelijksvoltrekkingen veel bekijks. Op het nummer ‘Alles is liefde’ stapte het bruidspaar uit een luxe trouwauto. Het toegestroomde publiek was getuige van een korte huwelijksvoltrekking, verzorgd door ambtenaar Wenka von Meijenfeldt. Na het jawoord was er confetti, muziek en werden de omstanders getrakteerd op bruidstaart van Bakkerij Schuld.

Om 15.30u werd er een persconferentie gehouden waar Martijn Westerink en Jan Aart Schuld, de initiatiefnemers van Trouwen op de Veluwe, de plannen hebben toegelicht.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ri_Szz9T-C8]

De ludieke websitelancering is de start voor een bijzonder samenwerkingsverband van trouwgerelateerde ondernemers op de Veluwe. Initiatiefnemers martijn Westerink (www.djopjebruiloft.nl) en Jan Aart Schuld (Bakkerij Schuld) vonden dat het ontbrak aan een regionaal platform waar een aanstaand bruidspaar van A tot Z voorzien kan worden van unieke producten en diensten voor een bruiloft. “Deze website moet veel meer worden dan een doornsee-link-pagina”, zegt Jan Aart Schuld. “Daarnaast is deze informatiebron voor bruidsparen ook een gelegenheid om als trouwgerelateerde ondernemers informatie uit te wisselen over ontwikkelingen binnen de branche. Als deelnemers aan deze trouwwbsite gaan we meerdere keren per jaar bijeenkomsten organiseren om te netwerken en ervaringen te delen.”

De organisatie kijkt terug op een bijzonder geslaagde dag, en hoopt dat bruidsparen vanaf nu hun weg weten te vinden naar Trouwen op de Veluwe! De website www.trouwenopdeveluwe.nl wordt wekelijks ge-update. De ontwikkelingen op de website zijn ook te volgen via twitter @trouwenveluwe!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *